RailMates’ værdier

Vores værdisæt er både drivkraften bag RailMates forretningsgange og motivationen for vore konsulenters virker. RailMates’ konsulenter har et mangeårigt aktivt virke bag sig og mange års faglig erfaring at trække på. Når vi løser en opgave, så bygger indsatsen på et robust, værdibåret mindset. Det udgør fundamentet for “hvad vi gør” og ikke mindst “hvordan vi gør” og medvirker til at sikre, at vi leverer serviceydelser i topklasse til vore kunder og sikrer værdiskabelse i den specifikke opgave.

Vores kerneværdier:

Professionalisme
Vi og vores konsulenter sætter en ære i at levere en professionel ydelse, uanset om det er de faglige eller de personlige kompetencer, det handler om.

Kvalitet
Vi leverer en kvalitetsbetonet indsats, der bygger på ‘best practice’ for branchen, og som er drevet af en høj kvalitetsbevidsthed hos vore konsulenter. Vi arbejder hele tiden for, sammen med kunder og interessenter, at afstemme forventninger, krav og specifikationer for de opgaver, vi løser, og så de ønskede resultater opnås.

Dedikation
Når vi siger ja til en opgave, så går vi helhjertet til sagen, og altid med værdiskabelse for kunden og kundens kunder for øje. Vi er passionerede og dedikerede mennesker, som går op i at koble vores faglighed med de stillede opgaver.